wtorek, 8 lipca 2014

polędwica wołowa ze szparagami

Dzisiaj krótki wpis prezentujący obiad składający się z zielonych szparagów i polędwicy wołowej.

Jakiś czas temu prezentowałam na blogu przepis na steka z wołowiny wraz ze szparagami i muszę przyznać, że dzisiejsze danie niczym się nie różni. Całość przygotowałam jak ostatnio, dlatego odsyłam do tego przepisu: stek ze szparagami
Tym razem szparagi przygotowałam w całości - prezentują się o niebo lepiej, choć smak był identyczny :)









Smacznego!

6 komentarzy:

  1. ooo.. to musiało być mega połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. :) nie mogę napisać inaczej: to było mega połączenie ;) Dziękuje za komentarz i pozdrawiam słonecznie!

      Usuń
  2. Pysznie.....i ten sezam na szparagach, aż ślinka cieknie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Oj.. ale apetycznie wygląda.. jadłabym tonami :)

    OdpowiedzUsuń